Vacatures

Zelfstandig werkend kok

Naam Restaurant: Kohinoor of India

Plaats: Deventer

Ben je kok en op je best in de keuken? Je voelt je als kok verantwoordelijk voor de (voor-) bereiding en opmaak van gerechten en gerecht gedeelten. Je werkt onder leiding van onze chef-kok, maar je kunt de keuken ook alleen draaiende houden. Je werkt daarnaast samen met je collega-kok en stuurt indien nodig keukenhulp aan. Je werkt volgens vaste instructies m.b.t. ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentaties. Je werkt in het weekend en bent overdag en ‘s avonds beschikbaar. De werkuren en het rooster zijn flexibel.

Wat jij meebrengt:

Je kunt zelfstandig werken conform voorschriften (o.m. instructie, werkmethoden, HACCP en presentatie). Afgeronde koksopleiding mbo-niveau 3 werk- en denkniveau; aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken, kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart. Minimaal 2 jaar werkervaring als zelfstandig werkend kok. Je begint uit je zelf wacht niet af, hebt vertrouwen in je eigen kunnen en kwaliteit. Je toont belangstelling wat anderen bezighoudt, laat voorbeeldgedrag zien. Je komt met voorstellen om zaken beter te doen Ook blijf je kalm en doelgericht werken onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk.

Welke taken horen bij je?

•Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, (voor)koken, mengen, roeren;

•Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.), klaarzetten van hulpmiddelen;

•Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en uitvoeren van bijstellingen/bij doseringen;

•Doorgeef gereed(laten) maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren;

•Toezien op de werkzaamheden van de hulpkracht(en), geven van aanwijzingen en instructies;

•Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).

•Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen bij vooral vaste leveranciers tegen vaste condities;

•Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen;

•Bewaken van houdbaarheid en hygiëne.

 

 

Opleiding:

We investeren gedurende een periode van 3-6 maanden in jou in het je eigen maken van de gerechten.

Salaris en uren

We zoeken een Kok voor minimaal 38 uur per week, per maand € 2.800, -bruto Daarnaast deel je uiteraard volop mee in de fooi en krijg je vakantiegeld.

Vanaf wanneer kun je beginnen?

Wat ons betreft graag zo snel mogelijk! We kunnen snel schakelen en je bent zeer welkom.

Soort dienstverband: Vaste baan, Bepaalde tijd
Contractduur 24 maanden

Salaris: €2.600,00 per maand

Verwacht aantal uur: 38

Rooster:

•Avondwerk•Dagdienst•Weekendbeschikbaarheid

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

•Flexibele werkuren•Reiskostenvergoeding•Hulp bij het vinden van een woning of kamer

Soorten aanvullende vergoedingen:

•Fooi•Vakantiegeld

Ervaring:

​Diploma afgeronde koks opleiding mbo3 niveau

Aantoonbaar minimaal 2 jaar als zelfstandig werkend kok

Licentie/certificaat:

•HACCP-certificaat (Gewenst)•Sociale Hygiëne (Gewenst)

Werklocatie: